Första maj 2016

LO facken Åstorp

2016-05-01

En varm, solig första maj gav rätt förutsättningar för en lyckad demonstration.
Uppskattningsvis ett par hundra besökare tog tillfället i akt att uppvakta trevligheterna i centrala Åstorp under förmiddagen.

Bland talarna idag hade vi Kommunal Åstorps ordförande, Åstorp Kommunstyrelses ordförande, SSU representanter med flera.
Dagens huvudtalare, Riksdagskvinnan Yasmine Larsson, fick rungande applåder efter en stark insats och ett välformulerat tal.

LO, ABF, S-föreningarna och de lokala fackföreningarna ordnade med frukost, korv med bröd, fiskedamm, ansiktsmålning, give-aways och information.

LO facken i Åstorp passar på att tacka alla besökare och eldsjälar som har gjort ett bra jobb med ett lyckat evenemang.

/ Peter Håkansson LO-facken Åstorp

Något som vi är stolta över

Inför 1 maj firandet var LO facken i Åstorp nere vid byns miljonprogram där vi har mycket människor med utländsk bakgrund som vi inte så lätt når fram till med vårt budskap. Därför bestämde sig vi att gå ner och vara synliga i området för att kunna ta kontakt och bjuda in till vår verksamhet. Vi blev mycket vänligt emottagna och hade många bra samtal. Pricken över ”i” var att det faktiskt dök upp ett flertal personer från detta område på 1 maj som absolut inte hade varit om inte vi hade varit synliga i deras kvarter. Mitt hjärta dunkade varmt!

Detta är något som vi kommer att fortsätta med

/ Karl-Johan Andersson LO facken Åstorp

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


*